by
on
under
Permalink

Se Foo Fighters sommaren 2015

I sommar kommer Foo Fighters åka på turné med flera stopp i Europa. Det var fyra år sedan de spelade i Sverige senast och vid det tillfället var Stockholm Stadion helt fullsatt. När gruppen nu kommer till Sverige igen förväntas biljetterna bli slutsålda relativt snabbt. Här kommer de nämligen bara genomföra en enda turné så för de som vill se dem live gäller det att vara snabb när biljetterna släpps.

I Sverige kommer konserten hållas på Ullevi (Göteborg) den 12:e juni. För den som väldigt gärna vill se gruppen men inte kommer över biljetter finns möjligheten i grannlandet Norge två dagar tidigare. Då spelar de på Telenor Arena (Fornebu).

Om Foo Fighters

Gruppen Foo Fighters bildades 1994. Det var då Dave Grohl som tog initaivet att starta upp “enmansbandet”. Snart skulle däremot flera medlemmar tillkomma och med det även en större och mer framgångsrik karriär. Redan 2000 fick de sin första Grammy och 2012 visade de verkligen att de var ett av de riktigt stora banden på den musikaliska arenan. Gruppen tog detta år nämligen hem fem av de sex nomineringarna de fått på Grammygalan.