by
on
under
Permalink

Musikalisk upplevelse i Norrköping

Norrköping är en perfekt stad som passar utmärkt för en weekendresa och en upplevelse utöver det vanliga. Under de senaste åren har svenskarna varvat weekendresor till Prag, London, Paris och Amsterdam med längre resor till Dubai, Thailand, USA och Australien. Men det går minst lika bra att få en minnesvärd och härlig upplevelse inom Sveriges gränser. Genom att välja att satsa på en helg I Norrköping kan din weekend både bli lite billigare, samtidigt som du vidgar dina vyer och upplever en annan del av Sverige.

Det finns massor att göra i Norrköping, och om du har fått nog av shopping, barer och restaurangbesök kan du boka någon rolig föreställning på Louis De Geer konsert & kongress eller ta del av något annat musikaliskt event i Norrköping med omnejd. För att bo riktigt bra under din vistelse i Norrköping rekommenderas att boka ett hotell i Norrköping  som ger dig ett exklusivt boende mitt i staden, nämligen Grand Hotel som kedjan Elite bedriver. Genom att boka i god tid kan du försäkra dig om ett riktigt bra rum. När du planerar resan och gör olika bokningar i omgångar kan du också sprida ut kostnaderna, och resan upplevs inte som så dyr när du väl åker.

Ett tips är att du tar en tur i Sveriges största djurpark, Kolmården, som ligger belägen i skogarna runt Norrköping. Det är en härlig och avkopplande upplevelse efter en helg i staden. Här strövar djuren fritt över enorma områden och sitter inte i en bur på betong och lider. Med en avslutning som detta så har du fått allt du behöver för att fylla på energin inför jobbveckan – kulturupplevelse, omvårdnad på hotell och sist men inte minst, en gnutta natur att njuta av.