by
on
under
Permalink

Musikal – Något för alla

CATSMusikalen i sig är något som alla någon gång borde uppleva i sina liv. Det är en fantastisk form av underhållning som passar långt många fler än vad de själv många gånger är medvetna om.

Många människor, ofta herrar, lever i villfarelsen att musikaler inte alls skulle kunna ha något som tilltalade dom och att de på något vis skulle skada delar av den egna manligheten att utsätta sig för en förställning av sådan sort. Det tråkiga i sammanhanget är att de flesta som någon gång ändå ger sig själva chansen, kanske efter upprepat vädjande från sin partner, många gånger mot sin förmodan upptäcker ett nyvunnet intresse.

De flesta musikaler är även perfekt underhållning för hela familjen och dessutom utvecklande för dina barn ur ett kulturellt perspektiv. Musikaler ger en dessutom en helt annan helhetskänsla i nuet än vad en biofilm kan lyckas med, om vi ska jämföra underhållning över gränserna. Det är helt enkelt lätt att ryckas med och att på något vis själv känna sig delaktig i föreställningen. Det är även spännande med live-elementet i föreställningarna, att det varje gång sker små alterationer i utförandet, eller rent av kan gå käpprätt åt skogen, även om vi inte på något vis önskar andra någon olycka.

Även om vi inte befinner oss i London, på Broadway, eller någon annan plats som är världskänt för sitt gedigna musikalutbud, betyder det inte att vi här i Sverige faktiskt saknar tillgång till den sortens underhållning och shower. I sanningens namn är utbudet väldigt bra här hemma inom landets gränser med flertalet egna svenska uppsättningar och med ett utbrett intresse och engagemang för evenemang som dessa.