by
on
under
Permalink

Lyssna på musik med nya iPhone 7

iPhone7Att lyssna på musik med iPhone 7 är lite av en fröjd. Mycket har hänt med ljudet sedan iPhone 6s, som verkligen bör upplevas av de som kräver extra mycket av sin mobiltelefon ur ett ljudmässigt perspektiv.

Från stenålder till stereo

I steget ifrån den numera föråldrade (inte helt!) iPhone 6 till iPhone 7 så har det hänt otroligt mycket när det kommer till mobilens ljudmässiga egenskaper. Den nya iPhone 7 modellen har uppgraderats rejält på denna front och Apple kan numera stoltsera med att deras nya mobilmodell utrustats med ett par ypperliga stereohögtalare som både gör att det går att skruva upp volymen mot nya höjder, samtidigt som det genererar ett betydligt större dynamiskt omfång.

Musik, film och samtal förbättras

Den nya ljuduppgradering gör extremt mycket för den nya iPhonetelefonens helhetsbetyg i våra ögon. Vårt fokus ligger självfallet på att man numera kan uppleva musik på ett helt annat sätt än vad som tidigare var möjligt direkt i sin mobiltelefon, helt utan att du behöver koppla in varken lurar eller andra former av högtalarenheter, men det förbättrar självfallet även andra upplevelser där ljudet är viktigt. Film är en annan sak som helt plötsligt blivit mycket mera attraktivt att kolla på genom mobilen och samtal där du behöver ha händerna fria är enklare än aldrig förr, då du klart och tydligt kommer höra personen på andra sidan luren, så länge inga andra yttre faktorer står i vägen för detta. Det största problemet med det förbättrade ljudet är väl kanske risken att störa andra, men det är även en av de stora fördelarna att du enkelt kan dela med dig med andra.

Dela upplevelser med andra

Ett av de stora problemen med tidigare iPhone telefoner tycke vi var när man ville spela upp en låt för någon annan. Det kändes hela tiden som man fick ursäkta sig en del, då det helt enkelt inte lät lika bra som på andra ljudenheter. Detta problemet är numera ur världen och vad det än gäller där ljudet är en viktig faktor så är det åtminstone inte det man längre stör sig på. Du behöver med andra ord aldrig mera oroa dig på samma sätt att en låt som du spelar upp inte når sin fulla potential, nu när ljudet alltså blivit så pass mycket bättre.

Skydda din nya vän

Om du är en av de som har skaffat en 7:a eller tänkt göra så snart framöver, så vill vi bara påminna om att inte glömma bort att skydda denna med ett iPhone 7 skal. För en relativt billig peng så skaffar du dig ett praktiskt och snyggt skydd till din smartphone, som vi kan lova dig att du kommer att ha nytta av och som kommer hjälpa dig att hålla din telefon hel och redo att blasta ut musik när helst du vill det!