by
on
under ,
Permalink

Fixa till en skön och avkopplande musikhörna

Att lyssna på musik påverkar oss alla på olika sätt, eftersom viss musik kan vara avslappnande och annan musik fyller dig med energi. Musik är en stor del av livet och livet är till för att njutas. Så varför inte bygga en mysig musikhörna. Där du kan sitta och lyssna på din favoritmusik.

Vad behöver du

Det du bör tänka på först och främst är en bekväm soffa eller fåtölj. Där du riktigt kan mysa ner dig i timmar och lyssna på din favoritmusik. Släng gärna dit några kuddar och en varm och mysig pläd.

Ett litet soffbord för din favoritdryck och för ditt tilltugg är också en bra detalj i musikmyshörnan. Dessutom är belysningen en viktig del, en lampa med mjukt och varmt ljus höjer mysfaktorn.

De sista små detaljerna

Omge dig gärna med andra vackra saker du tycker om i din musikhörna som snygga textilier och fina tavlor beställ här. Musikhörnan ska vara som en oas där du bara kan sitta och njuta av både musiken och atmosfären. Så omge dig med saker du verkligen älskar och ljudet du älskar. Oavsett om du älskar det lilla skrapande ljudet vinylskivan ger i från sig, eller det klara ljudet från en bra HIFI anläggning, så är en musikhörna en riktigt bra idé.