by
on
under
Permalink

Avnjut årets julbord till god musik

julSommaren börjar råda mot sitt slut på många delar av landet och snart är det inte länge innan den första snöflingan når baken någonstans uppe i de nordligare delarna av Sverige. Visst har vi förhoppningsvis några fina och soliga dagar kvar, men rätt som det är har träden bytt skepnad och vaggar oss på samma sätt som det årligen gör emot kalla årstider och jul.

Julen är som bekant något som de allra flesta älskar med vinterhalvåret och för många det ljus i mörkret som gör denna årstid betydligt lättare att ta sig igenom. Andra välkomnar snön och mörkret och älskar denna tid på året, då skidåkning varvas med skoterkörning och andra roliga aktiviteter.

För många företag betyder denna tidpunkt på året att man måste börja fundera över det årliga julbordet. Julbordet brukar vara ett uppskattat och avslappnat inslag som de anställda värdesätter högt. Vill du som företagare, eller för den delen som privatperson skaka till det lite extra detta år, föreslår vi att ni bokar ert julbord hos Telgias Salonger. Här har man blandat upp det klassiska julbordet med ett integrerat och spektakulärt shownummer av världsklass! Medans du avnjuter din mat får du bland annat vara med om hits från Michael Jackson, Swedish House Mafia, Maria Carey, samt en hel del annat.

Söker du med andra ord efter något som känns fräscht och lite annorlunda är denna typen av julbord helt rätt för dig och din gemenskap. Ni kommer alla lämna tillställningen med ett leende på läpparna och minnas denna tid på året som en höjdpunkt i era liv.